HTML

Zsófia gyógyulása

A kislányomnál Leukémiát állapítottak meg, akkor még csak 2 hónapos volt. Azóta túl vagyunk a csontvelőtranszplantáción, már 4 éves, jelenleg itthon töltjük együtt, boldogan a napjainkat.

Friss topikok

  • Pappa54: Nagyon köszönöm a szép leveled Esztika, biztos vagyok benne, hogy ezt mind így is gondoltad, ahogy... (2012.01.30. 14:12) Eszter első születésnapja :)
  • Christina83: Köszönjük szépen Márti!! :) (2012.01.19. 12:54) Pozitív energiát kérünk!
  • Christina83: Szia Bibécske! Köszi, jól vagyunk, most pótolom a bejegyzéseket :) BÚÉK Nektek is! (2012.01.09. 08:16) Szülinapi készülődés karácsonyi hangulatban
  • Christina83: @Bibécske: Köszönöm, már olvaslak! :) (2011.12.13. 09:22) Kontroll
  • Christina83: @Bibécske: Örülök, hogy újra írni fogsz! :) Várom a meghívót és köszönöm! czipanekriszti@freemail.hu (2011.12.09. 17:56) Mikulás

Linkblog

2011.01.29. 20:37 Christina83

Az első napok négyesben

   Bevallom, volt bennem némi félsz, amikor belegondoltam: mostmár két csajjal leszek EGYEDÜL itthon. Elképzeltem bizonyos szituációkat, mi lesz, hogy lesz...de rájöttem, hogy kár ezen előre filóznom, majd belerázódunk a mindennapokba. Apa amikor itthon van, sokat segít, a csajoktól pedig elolvad, már most arról álmodozik, hogy mégegyszer ott lehessen velem bent a szülőszobán...

   Zsófi nagyon örült Eszternek, szívesen segít pelusozni, kacag neki, simogatja, de szerintem egy-két napig játékbabának hitte, akit bizonyos időközönként kiveszünk a kiságyból, átpelusozunk, megetetünk, büfiztetünk majd visszateszünk a kiságyba aludni.

   Tegnap este tudatosult a Hercegnőmben, hogy Eszternek is vannak igényei, nem csak akkor kell vele foglalkozni, amikor mi szeretnénk. Ringattam Esztert, Zsófi pedig mutogatni kezdett, hogy tegyem csak vissza aludni. Amikor Zsó meglátta, hogy fürdetem a kicsit, hisztizni kezdett. Szerintem szereti a tesóját, de azért kezd féltékeny lenni.

   Eszter egy tündér. Egész nap csak eszik és alszik. Az első itthon töltött éjszakánk (kedd) húzós volt, hajnal 4-ig óránkénti váltásban ráztuk Apával a pici mazsola popóját, de egyre jobbak az éjszakák, tegnap éjféltől ma reggel 7-ig meg sem szólalt Eszti, már kezdtem aggódni, hogy valami baj van, de ő csak kényelmesen ásított és nyújtózott egy nagyot a kiságyban, mielőtt kivettem.

   Apa most éppen "Tejfakasztó-egészséghozó" bulit tart pár rokonnal, jóbaráttal, akiket megkértünk, hogy húzzanak bele, igyanak sokat a kis családunk egészségére.

   A kedves blog-olvasókat is arra kérem, vegyenek elő egy poharat, töltsék meg valamilyen finom itallal, gondoljanak ránk és nézzenek a pohár fenekére ;)

tesók.jpg

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sophia.blog.hu/api/trackback/id/tr882623894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bibécske 2011.01.29. 21:42:24

Nagyon édesek:) És korty korty:)
Egészségetekre:)
Sok puszit küldök Nektek:)

Christina83 2011.01.30. 07:10:22

Köszönjük szépen, puszi!! :)
süti beállítások módosítása