HTML

Zsófia gyógyulása

A kislányomnál Leukémiát állapítottak meg, akkor még csak 2 hónapos volt. Azóta túl vagyunk a csontvelőtranszplantáción, már 4 éves, jelenleg itthon töltjük együtt, boldogan a napjainkat.

Friss topikok

  • Pappa54: Nagyon köszönöm a szép leveled Esztika, biztos vagyok benne, hogy ezt mind így is gondoltad, ahogy... (2012.01.30. 14:12) Eszter első születésnapja :)
  • Christina83: Köszönjük szépen Márti!! :) (2012.01.19. 12:54) Pozitív energiát kérünk!
  • Christina83: Szia Bibécske! Köszi, jól vagyunk, most pótolom a bejegyzéseket :) BÚÉK Nektek is! (2012.01.09. 08:16) Szülinapi készülődés karácsonyi hangulatban
  • Christina83: @Bibécske: Köszönöm, már olvaslak! :) (2011.12.13. 09:22) Kontroll
  • Christina83: @Bibécske: Örülök, hogy újra írni fogsz! :) Várom a meghívót és köszönöm! czipanekriszti@freemail.hu (2011.12.09. 17:56) Mikulás

Linkblog

2012.07.11. 21:26 Christina83

Nem tűntünk el... :)

   Hol is kezdjem... nem tűntünk el, csak ebben az igazi nyári hőségben szívesen pihegünk Ili mamánál, mellőzve a számítógépet :) Június végén 3 napot Mezőkövesden töltöttünk egy nagyon kellemes, barátságos hotelben. Apa munkája miatt gyakori vendég ott, sokat mesélt rólunk, kíváncsiak voltak a kis családunkra, ezért is választottuk ezt a szálláshelyet. Fél panziót kértünk, nagyon finom ételeket kaptunk, használtuk a wellness részleget és igazi indiai masszázzsal kényeztettek minket, a gyerkőcök élvezték a helyet.

Szombat reggel elém állt Zsófi: "Anya, Barbara (ő az egyik óvodatársa) már sokat volt fürdőben én meg még nem." Összenéztünk Apával, és eldöntöttük, hogy négyesben átsétálunk a strandra. Zsófit a betegsége miatt egyszer sem vittünk fürdőbe, ideje volt ezt pótolni. Amíg sétáltunk, végig kérdezgetett és megbeszéltük a szokásos szabályokat is (pl. sosem hagy ott minket, nem mászkál a medencékbe ki-be egyedül). Bent nagyon tetszett a csajoknak minden, először egy kisebb pancsoló medencét próbáltak ki, majd vettünk 2 kis felfújható csónakot és azokkal vittük be őket a nagyobb medencékbe. Feltalálták magukat a lányok, Zsófi rengeteget csúszdázott, Eszter "pasizott" egy 3 éves kisfiúval, nagyon édesek voltak.

Vasárnap indultunk haza, de még előtte benéztünk Egerszalókra, ahol most a Teva camping van, Reni ott gondnok. Még mindig nagyon meleg volt, így ott is kihasználtuk a kis strandot. Zsófi mondta, hogy elmeséli majd Barbarának :) Nagyon kellemesen telt ez a pár nap, szerintem visszatérő vendégek leszünk arra fele... :)

csajok.JPG

anya eszter.JPG

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sophia.blog.hu/api/trackback/id/tr104646504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása