HTML

Zsófia gyógyulása

A kislányomnál Leukémiát állapítottak meg, akkor még csak 2 hónapos volt. Azóta túl vagyunk a csontvelőtranszplantáción, már 4 éves, jelenleg itthon töltjük együtt, boldogan a napjainkat.

Friss topikok

  • Pappa54: Nagyon köszönöm a szép leveled Esztika, biztos vagyok benne, hogy ezt mind így is gondoltad, ahogy... (2012.01.30. 14:12) Eszter első születésnapja :)
  • Christina83: Köszönjük szépen Márti!! :) (2012.01.19. 12:54) Pozitív energiát kérünk!
  • Christina83: Szia Bibécske! Köszi, jól vagyunk, most pótolom a bejegyzéseket :) BÚÉK Nektek is! (2012.01.09. 08:16) Szülinapi készülődés karácsonyi hangulatban
  • Christina83: @Bibécske: Köszönöm, már olvaslak! :) (2011.12.13. 09:22) Kontroll
  • Christina83: @Bibécske: Örülök, hogy újra írni fogsz! :) Várom a meghívót és köszönöm! czipanekriszti@freemail.hu (2011.12.09. 17:56) Mikulás

Linkblog

2013.01.08. 12:45 Christina83

Egy elgondolkodtató üzenet...

Vekerdy Tamás iránymutatása:

"...– Hogyan segíthetünk a gyerekeinknek, hogy leküzdjék ezeket a frusztrációkat?
– Ha tudatában vagyunk, már az is nagyon sokat számít. A kérdés, hogy hozunk-e valamilyen, akár anyagi áldozatot is a gyerekekért. Van-e egy anya, aki kemenceszerűen otthon van, aki jókat főz, aki beszélget, aki este jelen van a gyerek számára, vagy egyformán fáradt szülők zuhannak be, és csak mindenkinek arra van ereje, hogy lerogyjon a tévé elé.

– Mit üzenne az édesanyáknak, mit tegyenek, hogy gyermekeik boldogok legyenek?


– Próbálják meg jól érezni magukat, mert az nagyon fontos a gyereknek. Tudjuk, hogy a gyerekek kiszívják a vérünket, rágják a húsunkat. Ez így van, ezért meg kell néha szabadulni tőlük. Időként kell, hogy anya is szabadon lélegezzen, elmenjen a férjével vacsorázni, moziba, hogy aztán a gyerek újra egy pihentebb, rághatóbb anyát kapjon vissza. Nagyon fontos, hogy az anya jól legyen. Hogy tudjon örülni az életnek és a gyereknek, és ne csak szenvedjen tőle és a rengeteg tennivalótól.

Könyörögve kérem az anyákat, hogy ne vasaljanak, mert a vasalás egy pokol. Nem lehet úgy háztartást vezetni, mint régen, amikor nagycsaládok éltek együtt, és amikor háztartási alkalmazottak voltak. Legyen rendetlenség a lakásban, legyen kedély az otthonban, lustálkodjon, pihenjen az anya. Ne adja át magát ezeknek a hajszolásoknak, amit a külvilág és nem egyszer, mi férfiak szeretnénk kipréselni a nőkből. ..."

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sophia.blog.hu/api/trackback/id/tr515005195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása